Bollekesfeest Antwerpen

21 augustus 2023

Meer dan 200.000 bezoekers op het Bollekesfeest

Het jaarlijkse Bollekesfeest, dat doorgaat in het hart van Antwerpen, heeft dit jaar meer dan 200.000 bezoekers uit alle hoeken van het land aangetrokken. Van het sfeervolle Steenplein tot de historische Grote Markt en de bruisende Groenplaats, deze locaties waren het toneel van een levendige viering.

Cashless betalen met de Wat Drink Je? betaalterminal

Om de ervaring van de bezoekers aangenamer te maken, werden maar liefst 90 all-in one betaalterminals ingezet. Deze cashless ervaring zorgde voor een snelle en efficiënte manier van bestellen en betalen. Hierdoor hadden de bezoekers meer tijd om te genieten van het evenement in plaats van te wachten in de rij. En genieten deden ze zeker! Er werden maar liefst 1000(!) vaten afgetapt.

Duurzaam genieten met QR Refund

Daarnaast werden in totaal 100.000 herbruikbare bekers en 10.000 andere herbruikbare recipiënten verzameld via inzamelpunten. Dankzij QR refund konden bezoekers eenvoudig hun waarborg terugkrijgen. Dit initiatief droeg niet alleen bij aan een positieve impact op het milieu, maar versterkte ook het bewustzijn rond duurzaamheid.

Als je ook geïnteresseerd bent in onze all-in-one betaalterminal en/of in QR refund voor jouw evenement, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Deel deze post via:

Lees ook...

Interesse in een demo?