Bestel in één klik!

Laat klanten online bestellen of neem zelf bestellingen op met onze veelzijdige hardware

Cashregistratie | Laat mensen tijdens het online bestelproces achteraf betalen, of registreer onmiddellijk cash ontvangsten in de betaalterminal. Bestel in één klik: besteloplossingen wat drink je. Betaling via de betaalterminal aan de bar bij de ober.

In persoon bestellen

Neem bestellingen direct op aan de bar of laat een ober bestellingen opnemen aan tafel

Bestellen aan de bar

Bestellen aan de bar

Neem efficiënt bestellingen op aan de bar en reken direct af.

Voordelen:

Bestellen aan de bar | Neem efficiënt bestellingen op aan de bar en reken direct af. Besteloplossingen Wat Drink Je. Bollekesfeest Antwerpen.
Bestellen bij de ober | Onze mobiele all-in-one terminal maakt het mogelijk om bestellingen direct aan de ober door te geven en meteen af te rekenen.
Ober

Bestellen bij de ober

Onze mobiele all-in-one terminal maakt het mogelijk om bestellingen direct aan de ober door te geven en meteen af te rekenen.

Voordelen:

Online betalingen

Online bestellen

Laat je klanten zelf bestellen en mobiel betalen. Afhankelijk van de geselecteerde serviceoptie worden bestellingen afgehaald aan de bar, aan tafel gebracht of een combinatie van beide.

show&go

Show & Go

Als bevestiging ontvangt de bezoeker een QR code om de bestelling af te halen aan de bar. Show & Go is ideaal voor producten met een korte bereidingstijd.
Show & Go | Als bevestiging ontvangt de bezoeker een QR code om de bestelling af te halen aan de bar. Show & Go is ideaal voor producten met een korte bereidingstijd. besteloplossingen wat drink je
Delivery | Klant is koning! Bedien hen aan tafel terwijl ze realtime de status kunnen volgen. Verminder wachttijden en optimaliseer de inzet van personeel. besteloplossingen wat drink je
delivery

Delivery

Klant is koning! Bedien hen aan tafel terwijl ze realtime de status kunnen volgen. Verminder wachttijden en optimaliseer de inzet van personeel.

Pickup

Pickup

Laat een bestelling vooraf plaatsen en geef optioneel een bereidingstijd mee. De klant krijgt een notificatie wanneer de bestelling afgehaald kan worden.

NIEUW Pickup notificatie via sms
Een online pickup bestelling is klaar om afgehaald te worden op OLT Rivierenhof

Self Service

Met onze Self Service-optie kunnen gasten direct via hun smartphone een QR code scannen, hun drankje kiezen en meteen mobiel betalen, gebaseerd op het principe van een ‘digitale honesty bar’.

Express Delivery

Klanten hebben de mogelijkheid om met prioriteit bediend te worden. Als organisator heb je de vrijheid om hiervoor een extra fee (vergoeding) in rekening te brengen.

Express Pickup

Klanten hebben de mogelijkheid om met prioriteit bediend te worden, ofwel via een snelkassa, waarvoor optioneel een extra vergoeding kan worden

Zelf eens uittesten?

Dynamische prijslijsten

Voeg een item toe of pas de beschikbaarheid aan in één simpele klik. Voeg complexe producten toe met productopties. Kies een herkenbare kleur per categorie en maak de meest populaire items favoriet.

Verreken waarborgen automatisch

Verreken automatisch waarborgen voor herbruikbare bekers en cateringmateriaal, zowel bij verkoop als bij terugname tijdens het plaatsen van een nieuwe bestelling.

Combineer besteloplossingen

Combineer in persoon en online bestellen op maat van jouw evenement. Werk bijvoorbeeld met obers en Delivery in je VIP zone en laat bezoekers in persoon aan de bar bestellen in publieke zones.

Benieuwd naar de gebruikservaring?