Wat Drink Je? is een product van The Perfect Twist. De algemene voorwaarden van The Perfect Twist zijn onverminderd van toepassing op iedere offerte, opdrachtbevestiging, bestelbon, verkoop- of aankoopovereenkomst met betrekking tot Wat Drink Je?.
Toevoeging: Wat Drink Je? is geen geregistreerde-kassasysteem (GKS) (“witte” kassa).

Voorwaarden #op uw gezondheid actie

  • De #op uw gezondheid actie loopt zolang de verplichte sluiting van horecazaken ten gevolge van Covid 19 van kracht is.
  • Met de #op uw gezondheid actie wil The Perfect Twist alle café-uitbaters een hart onder de riem steken. Het Wat Drink Je? platform wordt gratis ter beschikking gesteld aan horeca-uitbaters. Elke deelnemende horeca-uitbater ontvangt 1000 credits, goed voor 1000 online consumpties. Extra credits kunnen via het persoonlijke dashboard aangekocht worden tegen de geldende tarieven.
  • Gedurende de hele looptijd van de #op uw gezondheid actie worden er geen extra credits in rekening gebracht voor online betalingen. Na de actieperiode zullen er 2 credits per online betaling aangerekend worden.
  • Betalingen worden verwerkt door Payconiq en worden rechtstreeks doorgestort naar de horeca-uitbater. Betalingen, transacties en uitbetalingen kunnen opgevolgd worden via het portaal van Payconiq. Om de getroffen kleine handelaars in ons land te ondersteunen, meldt CEO Nathalie Vandepeute van Bancontact Payconiq Company dat de Payconiq-transactiekosten in de maand maart en april gratis zullen zijn voor alle Payconiq-handelaars. Nadien gelden de contractueel vastgelegde transactiekosten.
  • Bestellingen kunnen geïnd worden tot 30 dagen na de heropening van de horecazaak (bij welke de bestelling geplaatst werd). Klanten zijn nooit verplicht een bestelling te innen. Ze hebben ook de keuze om de bestelling te doneren aan de desbetreffende horecazaak.
  • Horeca-uitbaters daarentegen zijn verplicht om elke betaalde bestelling te innen (binnen de hierboven vermelde termijn) op vertoon van de bevestigingscode van de bestelling.
  • The Perfect Twist staat niet garant in geval van faillissement van een deelnemende horecazaak.
  • Bovengenoemde bijzondere voorwaarden gelden naast de algemene voorwaarden.