Wat Drink Je? en QR refund op de Adriaen Brouwer Bierfeesten in Oudenaarde

1 juli 2024

Afgelopen weekend kon je Wat Drink Je? en QR refund terugvinden op de Adriaen Brouwer Bierfeesten in het stadscentrum van Oudenaarde. Er werden gratis activiteiten en concerten georganiseerd, een mix van muziek, cultuur, sfeer, animatie en streekproducten.

Cashless betalen met Wat Drink Je?

Drankjes betalen op de Adriaen Brouwer Bierfeesten deden bezoekers dit jaar niet langer met cash geld. De kassa’s bij de eet- en dranktogen aanvaardden alleen nog betalingen met bankkaarten of cashcards. Die laatste kocht je dan wél met bankbiljetten of muntstukken in een kassapunt.

In totaal voorzag het Wat Drink Je? team meer dan 100 betaalterminals op 4 verschillende locaties: de Markt, de Ham, de Foodstreet en het Jeugdplein.

Dankzij het ingebouwd waarborgsysteem werden bekers en kannen – eenvoudig en zonder rekenwerk – teruggenomen aan de bar bij het plaatsen van een nieuwe bestelling. Als je niets meer wou drinken, kon je terecht bij een apart inzamelpunt.

Waarborg vlot terugbetalen met QR refund

In één van de 5 inzamelpunten verspreid over het stadscentrum, konden de bezoekers op het einde van de avond hun lege bekers en kannen inleveren in ruil van een QR refund bon. Volledig cashless en veilig, en nauwelijks wachtrijen door de hoge operationele snelheid.

Deel deze post via:

Lees ook...

Interesse in een demo?

Bezoek Wat Drink Je? op Festivak

Bezoek
Wat Drink Je?
op Festivak!

Ontdek onze recentste ontwikkelingen en nieuwste hardware
Kom langs voor gezellige babbel en een drankje