Couleur Café

1 juli 2024

Couleur Café biedt een hybride betaaloplossing aan. Bezoekers kunnen betalen met traditionele drankbonnen maar kunnen ook rechtstreeks met hun smartphone betalen aan alle bars. Een succesvolle combinatie zo blijkt: het festival ziet de inkomsten stijgen.

Direct verkoop aan de bar in combinatie met bonnenverkoop

Het Osseghem Park vormt al enkele jaren de thuisbasis van Couleur Café. De organisatie kan op een uitverkochte editie terugblikken dankzij hun authentieke gezellige sfeer, lekker eten en een ijzersterke line-up. Wat Drink Je? mag intussen al voor het tweede jaar op rij de financiële ruggengraat vormen voor de verkoop van drankbonnen én de directe verkoop aan alle bars.

Als traditioneel festival zijn de bezoekers met drankbonnen vertrouwd sinds mensenheugenis, maar sinds enkele jaren werden directe betalingen aan de bars geïntroduceerd in samenwerking met Payconiq. Wat Drink Je? voorzag hardware-, software- én netwerkoplossingen voor 14 publieke bars om alle bestel- en betaalflow vlot te laten verlopen.

De sleutel tot succes

Wegens groot succes vorig jaar werd deze service dit jaar uitgebreid met een enorme stijging in het aantal Payconiq betalingen tot gevolg. Niet alleen maakte meer bezoekers gebruik van deze oplossing, maar ook de frequentie per bezoeker steeg. Zonder twijfel is de eenvoud en snelheid van bestellen, gecombineerd met een directe betaalmogelijkheid zoals Payconiq de sleutel tot succes.

Totale ontzorging door het Wat Drink Je? team

De ondersteuning van het Wat Drink Je? team gaat verder dan het aanbieden van een bestel- en betaaloplossing. We bieden een totale ontzorging aan onze klanten met on site permanentie, hardware beheer en monitoring, en sluitende rapportage van alle kassapunten (cash, bankkaart, Payconiq) die als directe input dient voor het financiële management. Gepersonaliseerde financiële en operationele dashboards geven in real time inzichten in verbruik en verkoop, waardoor er snel bijgestuurd kan worden op het festivalterrein.

Op naar de editie van 2025!

Deel deze post via:

Lees ook...

Interesse in een demo?