12 Inch Lovers Indoor

19 februari 2024

12 Inch Lovers organiseert niet alleen evenementen, maar creëert volledige ervaringen. Hun indoor en outdoor feesten vinden plaats op unieke locaties en worden ondersteund door eersteklas productie in licht, geluid en aankleding. Hierdoor worden hun evenementen magische reizen voor de zintuigen, waarbij muziek en omgeving naadloos samensmelten.

Voor hun indoor evenement gingen ze de samenwerking aan met Wat Drink Je? en QR refund.

Een eerste stap richting digitaal bestellen aan de bar

Wat Drink Je? werd ingezet als tool om alle verkopen aan de bar snel en efficiënt te registreren. De afrekening gebeurde nog met jetons. In het Wat Drink Je? dashboard werd de jeton als munteenheid toegevoegd. Prijslijsten aanmaken en bestellingen afrekenen gebeurt in jetons, alle rapportage is automatisch beschikbaar in euro.

Door alle verkopen te registreren, krijg je plotsklaps enorm veel verkoopinzichten en vermijd je rekenfouten bij het afrekenen. Zeker met de toevoeging van waarborg voor herbruikbare bekers zijn rekenfouten snel gemaakt. Het ingebouwd waarborgsysteem van Wat Drink Je? zorgt ervoor dat waarborgen automatisch aangerekend worden bij het intikken van producten, en dat je de mogelijkheid krijgt om ontvangen waarborgen apart in te geven. Het totaal aantal af te rekenen jetons wordt duidelijk getoond.

Waarborg van de laatste beker vlot terugbetalen met QR refund

Na het dansen, konden de bezoekers hun lege bekers inleveren in ruil van een QR refund bon. Volledig cashless en veilig, en nauwelijks wachtrijen door de hoge operationele snelheid.

Deel deze post via:

Lees ook...

Interesse in een demo?