Code van Coppens

21 december 2023
Code van Coppens

Code van Coppens Unlocked 2

Betreed de betoverende wereld van Staf en Mathias Coppens voor een tweede keer, waar je kunt verdiepen in de spannende Code van Coppens Unlocked 2. Dit keer brengen de broers een dubbele dosis avontuur met twee gloednieuwe escaperooms, bestaande uit vijf kamers die je één voor één moet ‘unlocken’. Als toegewijde fan herken je misschien meteen de inspiratiebronnen die de broers hebben aangeboord. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Het spektakel vindt plaats in de Stadsfeestzaal in Antwerpen.

Brasserie Alchemie

Bron: vtm.be/code-van-coppens

Innovatieve bestel- en betaalervaring

Na een intensieve escaperoom-ervaring is het tijd om te genieten van een welverdiende pauze. Voor en na je avontuur kun je terecht in Brasserie Alchemie voor een heerlijk hapje en drankje. Men combineert er onze bestel- en betaaloplossingen voor een optimale barwerking.

Via een QR-code kan de klant zijn bestelling zelf plaatsen en direct afrekenen. Terwijl gasten ontspannen, hebben ze de mogelijkheid om in realtime de status van hun bestelling te volgen. Onze Delivery besteloplossing is een innovatieve aanpak minimaliseert wachttijden en optimaliseert de inzet van personeel, wat resulteert in een efficiënte ervaring voor zowel klanten, obers als barmedewerkers.

Mobiele all-in-one betaalterminal

Met de mobiele all-in-one betaalterminal kunnen klanten meteen betalen en bestellen aan de ober, waarna ze meteen worden doorgestuurd naar de bar. Dit versnelt het bestelproces en zorgt voor een betere service voor klanten die niet zo goed overweg kunnen met een smartphone.

Als je ook geïnteresseerd bent om onze all-in-one terminal in te zetten voor jouw evenement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Deel deze post via:

Lees ook...

Interesse in een demo?