Red Bull Street Style

14 december 2023
Red Bull Street Style

De Docks Dome bruiste van energie

In de schitterende setting van Docks Dome in Brussel beleefde het publiek onlangs een onvergetelijk sportief spektakel: de finale van het Red Bull Street Style Global Championship 2023. Deze adembenemende gebeurtenis, waarin 16 van ’s werelds meest bedreven freestyle voetballers tegenover elkaar stonden.

De Dome was tot de nok toe gevuld en vormde de arena het bruisende strijdtoneel voor deze atletische streetstylers. Het publiek werd getrakteerd op indrukwekkende staaltjes freestyle voetbal, waarbij deelnemers hun vaardigheden tot in de perfectie brachten. 

© Stefaan Temmerman – Red Bull Street Style

Naadloos directe betalingen ontvangen

Om ervoor te zorgen dat het spektakel naadloos verliep en niemand een cruciaal moment van de actie hoefde te missen, maakte de organisatie gebruik van de all-in-one betaalterminals van Wat Drink Je?. Dit betekende niet alleen dat liefhebbers van street style met volle teugen konden genieten van de actie, maar ook naadloos konden betalen met hun bankkaart of via Payconiq.

all-in-one betaalterminal

Verbruik en stockbeheer

Gratis drankjes die werden geconsumeerd door de medewerkers en atleten konden door toogmedewerkers met de all-in-one mobiele betaalterminal worden geregistreerd. Dit gaf niet alleen een compleet beeld van het verbruik, maar bood ook inzicht in het stockbeheer. 

De perfecte synergie tussen Wat Drink Je? en Red Bull.

De samenwerking bleek niet alleen een beslissing voor efficiënt betalen, maar ook voor het creëren van een naadloze integratie van alle aspecten van het evenement. Van vlotte transacties tot een grondig overzicht van verbruik en voorraadbeheer, de organisatie zorgde ervoor dat zowel deelnemers als toeschouwers zich konden concentreren op waar het echt om draaide: de onvergetelijke freestyle voetbalmomenten.

Als je ook geïnteresseerd bent om onze all-in-one terminal in te zetten voor jouw evenement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Deel deze post via:

Lees ook...

Interesse in een demo?