Putteke Winter 2023

8 december 2023
Putteke Winter

De meest betoverende winterervaring staat voor de deur, en ditmaal wordt provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom op 8 en 9 december omgetoverd tot een oase van fluo. Putteke Winter 2023 belooft een magische belevenis te worden met vuuracts, mystieke verhalen en verrassende creaties die je verbeelding zullen prikkelen. Een absoluut hoogtepunt van de avond? Een reus, verlicht door maar liefst 7.600 ledlampjes, die als een stralend baken door de duisternis schijnt.

In 2022 meer dan 11.000 bezoekers

“Het is onmogelijk om de volledige programmering van Putteke Winter te beschrijven. Sommige dingen moet je gewoon ervaren, proeven en beleven,” zegt Mireille Colson, gedeputeerde voor Toerisme, Groen- en Recreatiedomeinen. En met goede reden, want vorig jaar trok het evenement meer dan 11.000 bezoekers naar De Schorre. Dit jaar hopen ze minstens evenveel betoverde zielen te mogen verwelkomen.

30 all-in-one betaalterminal en 4 QR refund setups

Om ervoor te zorgen dat alles soepel en efficiënt verloopt, gebruikt de organisatie 30 all-in-one betaalterminals van Wat Drink Je?. Bezoekers kunnen zowel met hun bankkaart als via Payconiq betalen. De barmedewerkers kunnen zelfs waarborgen voor herbruikbare bekers automatisch verrekenen. Hiermee wordt niet alleen het betalen vereenvoudigd, maar het draagt ook bij aan het duurzame karakter van het festival. Putteke Winter is namelijk een groen evenement dat werkt met herbruikbare bekers, en daarvoor zijn 4 QR refund setups beschikbaar stelt. Zo wordt niet alleen de geest, maar ook het milieu gevoed tijdens dit winterse festijn.

Als je ook geïnteresseerd bent om onze all-in-one terminal en/of QR refund in te zetten voor jouw evenement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Deel deze post via:

Lees ook...

Interesse in een demo?