Geberit Beach Tour

31 juli 2023
Geberit Beach Tour beachvolley

Teamwork makes the dream work tijdens Geberit Beach Tour

Op de Geberit Beach Tour, een beachvolleybaltornooi in Antwerpen, kwamen de zomerse sfeer en de expertise van Viva Wallet, Wat Drink Je? en QR refund samen om bezoekers een innovatieve en moeiteloze betalingservaring te bieden. De vruchten van hun gezamenlijke inspanningen resulteerden in een praktische en gebruiksvriendelijke oplossing voor zowel contactloze betalingen en het vereenvoudigen van waarborgverrekeningen.

Een efficiënte cashless betaalervaring

Tijdens het toernooi konden bezoekers met hun bankkaart cashless betalen bij de toogmedewerkers, wat zorgde voor een naadloze en efficiënte service.

Onze veelzijdige all-in-one betaalterminal bood de mogelijkheid om waarborgen, directe kaartbetalingen en QR-betalingen moeiteloos te combineren. Doordat uitsluitend elektronische betalingen werden aangenomen, verkregen de organisatoren een helder overzicht, meer controle en een verhoogde transparantie in de financiële procedures dankzij ons geavanceerde beheersysteem.

Eenvoudig waarborgsysteem

Bovendien werd een duurzame inspanning geleverd door het implementeren van herbruikbare bekers. Bij iedere bestelling werd automatisch een kleine waarborg toegevoegd voor de herbruikbare bekers. Deze waarborg werd vervolgens automatisch verrekend met behulp van onze all-in-one terminals.

Bezoekers konden hun herbruikbare bekers ook inruilen bij een inzamelpunt en kregen een QR-code waarmee ze het resterende bedrag van hun waarborg konden claimen. Dit proces bood niet alleen een veilige (geen contant geld nodig) en efficiënte afwikkeling van de waarborg, maar ook een milieuvriendelijke benadering.

Als je ook geïnteresseerd bent om onze all-in-one terminal en/of QR refund in te zetten voor jouw evenement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Deel deze post via:

Lees ook...

Interesse in een demo?