Gentse Feesten

24 juli 2023
duurzaamheid tijdens de Gentse feesten QR refund wat drink je bar toog

Feestvieren en duurzaamheid tijdens de Gentse Feesten

De Gentse Feesten trokken dit jaar meer dan 1,6 miljoen bezoekers. Met onze all-in-one terminals die zowel cash als kaartbetalingen accepteerden, lieten de organisatoren van de Korenmarkt zien hoe een gebruikersvriendelijke, maar ook milieubewuste ervaring voor de feestvierders op de Korenmarkt mogelijk is.

Efficiëntie en gemak op de Korenmarkt

Met 45 terminals verspreid over 7 togen, 2 cocktailbars en 1 jeneverkraam bood het barpersoneel de mogelijkheid om bestellingen soepel af te handelen. Bezoekers konden snel en eenvoudig betalen, wat resulteerde in kortere wachtrijen bij de bars en meer tijd om te genieten van de liveoptredens op de Korenmarkt.

Betalingen zonder contant geld

Door een cashless betaaloplossingen te introduceren, werd het betalen voor de bezoekers niet alleen eenvoudiger, maar ook veiliger. Het elimineren van de noodzaak van cash bood een naadloze ervaring die de nadruk legde op feesten en plezier, zonder gedoe met wisselgeld of biljetten.

Wat Drink Je?’s geïntegreerd waarborgsysteem in combinatie met QR Refund voor de laatste beker

Duurzaamheid stond hoog op de agenda van de stad Gent en organisatoren, daarom maakte men gebruik het geïntegreerde waarborgsysteem van Wat Drink Je?. Bij elke bestelling werd de waarborg voor de herbruikbare bekers automatisch in rekening gebracht. De waarborg van ingeleverde vuile bekers werden verrekend met behulp van de all-in-one terminals.

De waarborg van de laatste beker werd eenvoudig terugbetaald met QR refund.

Deze aanpak motiveerde bezoekers om de herbruikbare bekers terug te brengen, wat resulteerde in minder afval en een positieve impact op het milieu.

Als je ook geïnteresseerd bent om onze all-in-one terminal en/of QR refund in te zetten voor jouw evenement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen..

Deel deze post via:

Lees ook...

Interesse in een demo?