Wat Drink Je? ook voor cateraars

27 april 2023
Señor Snacks - Case rond Wat Drink Je? voor cateraars

Señor Snacks is een dynamisch cateringbedrijf dat eet- en drink services inricht voor festivals, sport-, zakelijke- en privé-evenementen. Het is dan ook belangrijk dat tijdens deze evenementen alles gestroomlijnd en klantvriendelijk verloopt voor de cateraar, bezoekers en organisator. Met Wat Drink Je? vonden ze de ideale partner om hun bestel- en betaalproces te optimaliseren.

Elk event of festival vereist een efficiënte en klantvriendelijke service

Señor Snacks verzorgt de catering op tal van gerenommeerde evenementen en muziekfestivals in België en Nederland van 2000 tot 100.0000 bezoekers. Tijdens de korte tijdslots tussen de optredens door moeten de bezoekers snel en soepel bediend kunnen worden. Lange wachtrijen zijn immers een domper op de feestvreugde. Señor Snacks optimaliseert daarom voortdurend intern hun serviceproces en Wat Drink Je? helpt hen daarbij. Met onze geïntegreerde betaalterminal, bieden wij de mogelijkheid aan om naast alle kaartbetalingen te accepteren, ook betalingen met cash te registreren.

Inzichten en operationele controle voor elk evenement

Met hun meer dan 40 servicewagens, frituurwagens en foodtrucks is het belangrijk om een overzicht te bewaren. Het managementplatform en de uitgebreide statistieken van Wat Drink Je? bieden Señor Snacks het nodige inzicht in, en operationele controle over, elk evenement. Zo kunnen ze niet enkel efficiënt bestellingen en betalingen aanvaarden, maar ook realtime de verkopen, omzet en drukte opvolgen, en bijsturen indien gewenst.

Geïnteresseerd in wat Wat Drink Je? jou kan bieden? Neem vrijblijvend contact op met ons team.

Deel deze post via:

Lees ook...

Interesse in een demo?