Agostini

16 februari 2023

Micro brander Agostini gebruikt Wat Drink Je?

Bij Stijn Vandenberghe van Microbranderij Agostini in Dendermonde kan je terecht voor een (h)eerlijk kopje koffie. Agostini is gevestigd in het rustieke kader van een 19e eeuwse zeepfabriek. Dit unieke stukje erfgoed past gewoon in het plaatje van ambachtelijke koffiebranderij.

Stijn trekt er ook graag op uit met zijn mobiele koffiebar. De professionele barista zorgt voor een hemels koffiemoment met de typische Agostini blends op events, festivals, markten, feestjes,…

De geïntegreerde terminal is dé oplossing voor zijn (mobiele) koffiebar

Agostini is te vinden op diverse evenementen. De (mobiele) koffiebar maakt gebruik van Wat Drink Je? in combinatie met de volledig geïntegreerde betaalterminal van Vivawallet. Zo kan hij zich concentreren op het maken van de perfecte koffie in plaats van het bewaken van een fysieke kassa. Bovendien is het hygiënischer om met weinig of geen contant geld te werken. Klanten zijn ook tevreden omdat ze het handig vinden om met verschillende vertrouwde cashless betaalmethoden te kunnen betalen.

Na het evenement raadpleegt Stijn de duidelijke statistieken in ons beheerplatform om meer inzicht te krijgen in de verkochte producten. Wat is het populairste product? Wanneer wordt de koffie het meest gedronken? Hoeveel besteedt een klant gemiddeld? Dit en nog vele inzichten komt hij te weten om zijn barwerking te optimaliseren en verkoopstrategie bij te verfijnen.

Niet enkel B2C maar ook B2B

Naast particuliere klanten levert Agostini zijn koffie ook aan hotels, restaurants en winkels. Stijn gebruikt ook onze mobiele betaalterminal om direct betalingen te ontvangen. Alle ontvangsten worden gecentraliseerd op één platform, waardoor het overzicht gemakkelijk bewaard kan worden.

Wil je Wat Drink Je? in jouw bedrijf? Neem contact op met ons team.

Deel deze post via:

Lees ook...

Interesse in een demo?