Wat Drink Je? voor verenigingen

9 februari 2023

Wat Drink Je? is de perfecte oplossing voor verenigingen

Sinds kort is het ook voor verenigingen verplicht om ten minste één elektronisch betaalmethode aan te bieden. Dit heeft als logisch gevolg dat bezoekers van een evenement minder of helemaal geen cash meer bij zich hebben. Wat Drink Je? biedt daarom een betaalbare, snelle en complete bestel- en betaaloplossing voor jouw evenementen.

Waarom voor Wat Drink Je? kiezen?

Ons team heeft speciaal voor verenigingen Wat Drink Je? Lite ontwikkeld. Het biedt een terminal only oplossing waarbij je volledige controle hebt over je prijslijst(en). Jouw personeel of vrijwilligers gebruiken onze volledig geïntegreerde betaalterminal om bestellingen aan de bar op te nemen en ze meteen te laten betalen met contact- of contactloze kaartbetalingen. De betaalterminal is mobiel, draadloos, werkt via wifi of mobiel internet en is eenvoudig in gebruik.

Veilig, snel en efficiënt

Niet alle vrijwilligers hebben horeca ervaring en iedereen kan al eens een rekenfout maken. Met Wat Drink Je?, hoef je zelf niet te rekenen omdat de prijslijsten vooraf opgemaakt worden. Je barpersoneel moet enkel de producten van je prijslijst te selecteren en de klant laten betalen. Ook cash betalingen kunnen worden geregistreerd, zodat je achteraf een duidelijk en volledig overzicht van de inkomsten kan downloaden. Wat Drink Je? is niet alleen veiliger, maar zorgt ook voor efficiënte en snelle baroperaties.

Cash aanvaarden is duur

Aan cash betalingen zijn ook kosten verbonden. Zo komen fouten bij teruggave vaak voor en rekent de bank kosten aan voor het tellen van munten. Ook zijn het de interne diefstallen die cashbetalen erg duur maken. Als je uiteindelijk de rekening maakt, zal het je financieel voordeel opleveren om cashless betalingen aan te bieden.

Let op! Het aanvaarden van cash geld blijft verplicht. Niet iedereen heeft immers de mogelijkheid om via een smartphone of bankkaart te betalen. Ook daar heeft Wat Drink Je? een oplossing voor. Cashbetalingen kunnen namelijk ook geregistreerd worden in onze terminal.

Vraag een waarborg voor herbruikbare bekers

Sinds kort mag je geen wegwerpbekers meer gebruiken. Om te vermijden dat herbruikbare bekers op de grond terechtkomen of verdwijnen, is het aan te raden om een waarborg systeem te gebruiken. Wat Drink Je? heeft daar een ingebouwde oplossing voor.

Aan elk product op je prijslijst(en) kan je een waarborg koppelen. De waarborgen worden automatisch aangerekend bij het bestellen. Als de klant zijn herbruikbare beker(s) aan de bar inruilt, worden deze waarborgen automatisch verrekend met de volgende bestelling. Geen gedoe meer met het teruggeven van drankbonnen of het manueel terugbetalen van waarborgen.

Wat met de laatste beker?

Goed nieuws, ook daar hebben we een oplossing voor. Neem een kijkje op de website van QR refund.

Samenwerking met Viva Wallet

Met meer dan 20 jaar ervaring, is Viva Wallet een betrouwbare partner in digitale betalingen. Transparantie, innovatie en flexibiliteit zijn kernwaarden van onze samenwerking. Viva Wallet is als betaalinstelling actief in 24 Europese landen. Om van start te gaan met Viva Wallet, heb je een ondernemingsnummer nodig.

Wil je vereniging Wat Drink Je? gebruiken? Neem gerust contact met ons op, een teamlid zal je graag te woord staan en je wegwijs maken in de functionaliteiten van Wat Drink Je?.

Deel deze post via:

Lees ook...

Interesse in een demo?