Supercube

26 januari 2023

Augmented reality karten in Flanders Expo

Sparklab, het bedrijf achter Supercube, zorgt voor een vernieuwende karting ervaring in Flanders Expo.

In november werd een prototype reeds voorgesteld op FACTS en kende toen al een overweldigend succes: 45.000 bezoekers wilden erbij zijn om in de cube te racen. Meer dan 1.900 spelsessies werden er gereden en er stonden lange wachtrijen om een ritje te maken.

Supercube heeft de regels van de karting herschreven door moderne technologie te combineren met waanzinnige gameplays en coole vibes voor een geweldige tijd. Stel je voor dat je door een interactieve virtuele wereld rijdt, die in 360° om je heen wordt geprojecteerd.

Het is alsof je in je favoriete videogame zit, maar met de extra adrenalinestoot. Je zit zelf aan het stuur van een echte elektrische kart die je superkrachten geeft.

Digitale grenzen verleggen

Wat Drink Je? past perfect in het digitale plaatje van Sparklab. Het bedrijf wi net als ons digitale grenzen verleggen en daar zijn wij de perfecte partner voor. Op Supercube kunnen bezoekers drankjes en hapjes bestellen door de QR code op tafel te scannen. Er kan ook aan de ober gevraagd worden om je bestelling op te nemen. Hiervoor wordt onze volledig geïntegreerde betaalterminal gebruikt.

Wil je Wat Drink Je? gebruiken op jouw evenement? Neem dan contact met ons op.

Deel deze post via:

Lees ook...

Interesse in een demo?