Bubble BQ

24 december 2022

Bubble BQ is een buitengewone en luxueuze ‘dining experience’

Op een unieke locatie in Heist-op-den-Berg kun je tijdens winter genieten van een exclusieve BBQ. Je eet er in een unieke transparante dining dome. Het concept is ontstaan tijdens de coronaperiode, maar is ondertussen zo succesvol dat het ook zonder corona een winter en een zomereditie heeft.

De gastheer biedt een heerlijk drie-gangen menu aan met vlees, vis en vegetarische opties. Dit alles met het iconische Kasteel ‘Hof Ter Laken’ op de achtergrond, volledig versierd met meer dan 120.000 (!) fonkelende lichtjes. Bubble BQ, dé perfecte winteravond!

Cashless bestellen en afrekenen

Voor een vlotte en cashless verloop van de avond werkt de organisatie samen met Wat Drink Je?. Bestellingen plaatsen en afrekenen in de ‘dining domes’ doe je door de QR code te scannen met de smartphone. De bestelling wordt vervolgens automatisch gebracht door uw toegewezen ober.

Wil je een Wat Drink Je? gebruiken op jouw evenement? Neem dan contact op met ons.

Deel deze post via:

Lees ook...

Interesse in een demo?