Eerlijkheid duurt het langst met een Honesty Bar

24 november 2022

Wat Drink Je? speelt in op de nieuwste hospitality trend: het aanbieden van een ‘honesty bar’. Met de Self Service optie heb je geen open kassa of logboek meer nodig. Online stellen, mobiel betalen en klaar is kees.

Wat is een Honesty Bar?

Een Honesty Bar is een onbewaakte bar die je vaak in een lobby van een hotel, B&B of vergaderzaal kan terugvinden. De betaling en het uitschenken van de drankjes wordt aan de gast overgelaten. Men rekent dus op zijn eerlijkheid (honesty) om de verbruikte consumpties zelf af te rekenen.

Self Service optie

Financieel is het niet altijd mogelijk personeel te voorzien om een bar open te houden voor een handvol personen die aan het vergaderen zijn of gasten die laat aankomen in hun hotel. Met de Self Service optie scannen gasten een QR code met hun smartphone, kiezen ze hun drankje en rekenen meteen mobiel af. Volg realtime de omzet van je Honesty Bar op, of download nadien rapporten uit je Wat Drink Je? dashboard.

Jouw Honesty Bar digitaliseren? Neem dan contact op met ons.

Deel deze post via:

Lees ook...

Interesse in een demo?