Waarborgsysteem herbruikbare bekers

17 november 2022

Binnenkort mogen organisatoren drank niet langer in wegwerpbekers schenken. Om te vermijden dat je herbruikbare bekers op de grond terecht komen of verdwijnen, is het aan te raden om een waarborgsysteem te gebruiken.

Vaak niet praktisch

Momenteel bieden events vaak drankbonnen aan. De bezoekers moeten aan de bar een extra drankbon betalen per herbruikbare beker. Op het einde van het evenement krijg je dan als bezoeker de waarborg terug als je lege bekers inruilt in vorm van cash.

Op grote evenementen is het niet praktisch om aan de bar met cash geld te werken, bijvoorbeeld: bonnetjes kunnen verdwijnen, cash kan gestolen worden of verkeerd gewisseld worden, enz.

Gedigitaliseerd waarborgsysteem

Het Wat Drink Je? bestel- en betaalplatform is volledig geïntegreerd met een terminal, scanner of tablet, zodat bezoekers direct aan de toog kunnen bestellen en betalen met een betaalkaart, smartphone.

Door middel van deze integratie kan er aan elk verkocht product ook een waarborg gekoppeld worden dat meteen aangerekend wordt bij het bestellen. Bij de volgende aankoop kan de klant zijn herbruikbare beker(s) aan de toog inruilen en de toogmedewerker brengt deze onmiddellijk in mindering van de nieuwe bestelling. Geen gedoe meer met het teruggeven van drankbonnen of het manueel verrekenen van bekers.

Wil je een waarborgsysteem gebruiken op jouw event? Neem dan contact op met ons.

Deel deze post via:

Lees ook...

Interesse in een demo?