Kanaal Z – Alle Zaken Op Een Rijtje

22 oktober 2022

Het TV-programma “Alle Zaken Op Een Rijtje” van Kanaal Z heeft een videoreportage gemaakt rond Beyond Ordering. In deze aflevering leggen twee van de drie drijvende krachten achter het platform, Wouter Van Hauwermeiren en Rik Bauwens, uit de digitale bestel- en betalingsstroom van de toekomst uit.

Digitaliseren heeft alleen maar voordelen

De organisatie heeft tijdens het evenement vaak weinig overzicht over de stock of financiële stromen. Door togen op evenementen uit te rusten met terminals of een vaste POS kunnen bestellingen direct ingevoerd en betaald worden. Op deze manier krijg je onmiddellijk inzicht in alle verkochte items, digitale betaalstromen en drukte aan de togen. Daarnaast geeft de data die je verzamelt een zicht op het aankoopgedrag van bezoekers en kan de barwerking geoptimaliseerd worden.

Totaaloplossing voor evenementen

Wat Drink Je? biedt mobiele betaalterminals van Viva Wallet mobile payment terminals aan die betalingen met Payconiq, Bancontact, kredietkaart, Apple Pay, Google Pay, etc. kunnen ontvangen. Er kan ook voor een intern vouchersysteem gekozen worden, waarbij bezoekers een QR-code kunnen opwaarderen. Beide systemen zijn snel op te starten voor zowel een eetfestijn als een muziekfestival. Geen evenement is voor Wat Drink Je? te klein of te groot.

Waarborgsysteem voor bekers

Met de opkomst van recycleerbare bekers kwam ook de vraag naar een waarborgsysteem. Voor beide betaalmogelijkheden is mogelijk om een waarborg te koppelen aan een item en deze meteen te verrekenen met een nieuwe bestelling. Ook de laatste beker kan terugbetaald worden via Bancontact.

Wilt u ons betaal- en bestelplatform op jouw evenement? Neem dan gerust contact op met ons.

Deel deze post via:

Lees ook...

Interesse in een demo?