Tijdens de webinar krijg je een blik achter de schermen van Wat Drink Je?. 

Daarmee plaatsen je klanten zelf bestellingen met hun smartphone die meteen verschijnen in een overzichtelijk beheersysteem, op de plaats waar jij ze klaarmaakt. Net zo handig, toch?

We loodsen je door de configuratie van het bestelplatform voor een evenement zoals het jouwe, én stellen met trots onze nieuwe functionaliteiten voor.

Ontvang 25% korting op jouw bonnenprinter

Alle deelnemers ontvangen een kortingscode van 25% voor de aankoop van een bonnenprinter (gratis verzending binnen België). Een handige extra die de bestellingen voor je uitprint. Hoe ontvang je deze korting? Schrijf je hieronder in en ontvang de kortingscode na afloop in je mailbox. Let op: deze is maar 1 keer geldig en kan dus niet worden doorgegeven.

De webinar gaat door op woensdag 21 april. Er worden 2 momenten voorzien waarop je de webinar kan volgen: om 14u00 en om 20u00. Kan je er die dag toch niet bijzijn? Laat dan je gegevens achter en ontvang de opname enkele dagen later in je mailbox.

De webinar rond het complete bestelplatform van Wat Drink Je? is bedoeld voor evenementorganisatoren (gaande van grote festivals tot zomerbars of lokale initiatieven), culturele centra, muziekclubs, jeugdbewegingen, vzw’s, cateraars en horeca-uitbaters.

Na inschrijving ontvang je de link naar de webinar in je mailbox. We stellen ons eerst persoonlijk even aan jullie voor waarna we overgaan tot de uitleg van het platform. Ondertussen kan je in de chat vragen stellen die na de presentatie behandeld worden tijdens een live Q&A-sessie. De webinar duurt ongeveer 45 minuten.

Schrijf je in voor ons gratis webinar!