fbpx

Privacy Policy

Persoonsgegevens kunnen door organisator van het evenement of door de horeca-uitbater gebruikt worden voor contact tracing in het kader van de COVID-19 maatregelen. Indien nodig kan “ik als besteller” de gegevens van mijn volledige gezelschap doorgeven aan de organisator van het evenement of aan de horeca-uitbater.

Deze Privacy Policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van klanten die een bestelling plaatsen via het Wat Drink Je? platform. Beyond Ordering is verantwoordelijk voor de verwerking van deze persoonsgegevens en vindt jouw privacy belangrijk. Met betrekking tot de verwerking van de persoonsgegevens houdt Beyond Ordering zich daarom aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming, beter bekend als General Data Protection Regulation (GDPR).

Wie is “Wat Drink Je?”?

“Wat Drink Je?” is een product van:

Beyond Ordering
Brusselsesteenweg 255
9090 Melle

BE0760305893
info@beyondordering.com

Welke (persoons)gegevens verwerkt Beyond Ordering en waarom?

Beyond Ordering verwerkt jouw (persoons)gegevens omdat je het Wat Drink Je? platform gebruikt om bestellingen te plaatsen. Onderstaande (persoons)gegevens worden verwerkt voor de respectievelijke doeleinden:

  1. Tijdens het bestelproces

Beyond Ordering verwerkt (persoons)gegevens, die je zelf aan ons verstrekt, bij het plaatsen van een bestelling. Deze (persoons)gegevens zijn noodzakelijk voor het uitvoeren, bevestigen en het eventueel betalen van jouw bestelling. De GDPR rechtsgrond voor de verwerking van deze (persoons)gegevens is dat de verwerking noodzakelijk is voor het tot stand brengen van een overeenkomst. Het gaat om de volgende (persoons)gegevens:

  • Bevestigingscode van de bestelling
  • Inhoud van de bestelling
  • Naam (indien van toepassing)
  • Contactgegevens (indien van toepassing)
  • Adresgegevens (indien van toepassing)
  • Betaalgegevens (indien van toepassing)
  • Opmerking (indien van toepassing)
 
  1. Klantenservice

Wanneer je contact opneemt met onze klantenservice, zullen we de door jou verstrekte (persoons)gegevens gebruiken voor het beantwoorden van je vraag of het oplossen van je probleem. De GDPR rechtsgrond voor de verwerking van deze (persoons)gegevens is dat de verwerking noodzakelijk is voor het tot stand brengen van een overeenkomst. Het gaat om de volgende (persoons)gegevens:

  • Bevestigingscode van de bestelling
  • Inhoud van de bestelling
  • Naam (voor zover van toepassing)
  • Adresgegevens (voor zover van toepassing)
  • Contactgegevens
  • Betaalgegevens (voor zover van toepassing)
  • Opmerkingen (voor zover van toepassing)
 
  1. Cookies
Beyond Ordering verwerkt ook (peroons)gegevens die onrechtstreeks worden verstrekt. Alle websites van Beyond Ordering maken namelijk gebruik van functionele en analytische cookies. De functionele cookies zijn noodzakelijk voor het gebruik van de website. Het gaat om volgende (persoons)gegevens:
  • Locatiegegevens
  • IP-adres of app ID’s
  • Internetbrowser en apparaattype
 
  1. Fraudepreventie en anti-misbruik

Beyond Ordering verwerkt ook een deel van bovenstaande (persoons)gegevens om fraude en misbruik te voorkomen. De GDPR rechtsgrond voor de verwerking van deze (persoons)gegevens is dat de verwerking noodzakelijk is om een gerechtvaardigd belang van Beyond Ordering (fraudepreventie en anti-misbruik) zo goed als mogelijk te kunnen nastreven.

  1. Analyse en rapportage

Jouw persoonsgegevens worden ook gebruikt om de websites en het aanbod van producten en diensten van Beyond Ordering te kunnen verbeteren. De GDPR rechtsgrond voor de verwerking van deze (persoons)gegevens is dat de verwerking noodzakelijk is om een gerechtvaardigd belang van Beyond Ordering (analyse en rapportage) zo goed als mogelijk te kunnen nastreven. Er wordt steeds voor gezorgd dat uiteindelijke analyse- en rapportagerapporten geen (persoons)gegevens bevatten, die rechtstreeks naar jou leiden.

  1. Contactformulier

Bij het invullen van het contactformulier, worden de gegevens die u invult, bijgehouden. Uw voornaam, achternaam, eventuele telefoonnummer, e-mailadres, boodschap, IP-adres en het tijdstip van verzenden worden veilig opgeslagen. Dit is nodig om op de correcte manier contact met u te kunnen opnemen.

  1. Samenwerkingen

Als u klant bent, worden ook uw contact- en facturatiegegevens op opgeslagen. Die gegevens zijn nodig om de samenwerking vlot te laten verlopen.

Hoe beschermt Beyond Ordering mijn (persoons)gegevens?

Beyond Ordering hecht veel belang aan de bescherming van uw (persoons)gegevens en heeft daarom de nodige technische en organisatorische maatregelen hiervoor getroffen. Zo maken wij gebruik van een beveiligde verbinding en slaan we uw data op in een beveiligde database. Op die manier proberen wij de nodige maatregelen te nemen om diefstal, verlies of ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Hoe lang bewaart Beyond Ordering mijn (persoons)gegevens?

Beyond Ordering bewaart je (persoons)gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de hierboven genoemde doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Beyond Ordering zal je (persoons)gegevens enkel langer bewaren wanneer hier wettelijke verplichtingen voor zijn. In het geval van het invullen van het contactformulier worden uw persoonsgegevens tot 2 jaar na het verzenden van een contactformulier bewaard.

(Persoons)gegevens delen met de horeca-uitbater of de organisator van een evenement

Beyond Ordering verstrekt sommige gegevens aan de horeca-uitbater of aan de organisator van het evenement, waarbij je een bestelling plaatst (met het Wat Drink Je? platform), zodat de horeca-uitbater of de organisator van het evenement jouw bestelling kan verwerken, bezorgen en afrekenen. Jij bent directe klant van de horecazaak of van de organisator van het evenement. De horecazaak of de organisator van het evenement draagt eigen verantwoordelijkheden en verplichtingen aangaande de (persoons)gegevens. Voor vragen aangaande de gegevensverwerking door de horecazaak of de organisator van het evenement, neem je best rechtstreeks contact op met de desbetreffende horeca-uitbater of organisator van het evenement.

Welke rechten heeft u?

Als gebruiker heeft u ook een aantal rechten die betrekking hebben op uw persoonsgegevens. Als u een van die rechten wil inroepen, dan kan u een e-mail sturen naar info@watdrinkje.be.

Recht op inzage en rechtzetting

U beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens die we van u verzamelen in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige gegevens kan u laten wijzigen of verwijderen.

Recht om te worden vergeten

Een bezoeker heeft altijd het recht om zijn gegevens te laten verwijderen uit onze databases.

Recht om klacht in te dienen

Indien u van mening bent dat wij uw gegevens onrechtmatig verwerkt hebben, heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie.

Recht om toestemming in te trekken

Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.

Recht op beperking van de verwerking

U beschikt over het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens (tijdelijk) stop te zetten.

Wijzigbaarheid

Beyond Ordering heeft het recht om deze privacyverklaring te veranderen indien dat nodig zou zijn. Daarom is het belangrijk om deze pagina regelmatig te bekijken. Deze Privacy Policy werd het laatst gewijzigd op 11 januari 2021.

Geen antwoord op jouw vraag? Of wens je inzage, correctie en/of verwijdering van je persoonsgegevens? Contacteer ons.