Pickup functionaliteit

Wat Drink Je? biedt nu ook een pickup functionaliteit aan zowel in de Basic, de Pro als de Full Service formule. Geen wachtrijen meer aan de toog en de festivalbezoeker hoeft niets te missen van zijn favoriete band of dj. En dat allemaal zonder een app te hoeven downloaden. Zo simpel is het!

1/ De bezoeker geeft zijn bestelling door via een QR-code

De bezoeker scant een QR-code die hij kan vinden op een tafel of een banner op het terrein en krijgt zo toegang tot jouw digitale prijslijst.
Daar kan hij zijn bestelling plaatsen en meteen online afrekenen.

2/ Ting-ting! De bestelling komt binnen in het juiste pickup punt

Zodra de bezoeker zijn bestelling geplaatst heeft, verschijnt deze op de computer of tablet. Terwijl jij de bestelling bereidt, kan je bezoeker de status volgen op zijn smartphone. Heb je verschillende bedieningspunten? Geen probleem. De klant krijgt een statusupdate per bedieningspunt.

3/ De bestelling is klaar voor afhaling

Van zodra de bestelling klaar, krijgt de bezoeker een afhaalbevestiging waarmee hij zijn bestelling kan ophalen. Geen wachtrijen en onmiddellijk genieten!

4/ Verificatie

Aan iedere bestelling wordt een kleur toegewezen. Aan de hand van deze kleur kunnen bestellingen visueel geordend worden in het afhaalpunt. De verificatie bij afhaling gebeurt door middel van een afhaalbevestiging met viercijferige code.

Groen

Bruin

Blauw

Paars

Grijs

Rood

Oranje

Roos