fbpx

Wat Drink Je? helpt horecazaken “coronaproof” heropenen

‘Wat drink je?’ is een online bestelplatform dat de horecauitbater helpt om zijn horecazaak “coronaproof” te heropenen. Het werd ontwikkeld door de broers Rik en Wouter Bauwens, die ervaring hebben in innovatieve software-ontwikkelingen, sales & marketing.

Hoe werkt het?

De horeca-uitbater stelt zijn persoonlijke prijslijst samen via het intuïtieve platform en genereert tafelnummers met QR code. De klant scant met zijn smartphone de QR-code in en komt terecht op de digitale prijslijst, zonder het installeren van een app. De klant geeft zijn keuze door en de uitbater krijgt de bestelling meteen te zien achter de bar. Onmiddellijk mobiel afrekenen is optioneel mogelijk. De inkomsten worden rechtstreeks doorgestort.

Efficiënt en hygiënisch

Dankzij ‘Wat Drink Je?’ kun je op een goedkope, efficiënte en gemakkelijke manier aan de opgelegde maatregelen voldoen. Met extra aandacht voor hygiëne, omdat je niet met fysieke drank -en menukaarten hoeft te werken. Daarenboven kunnen je klanten contactloos bestellen en betalen. Ook tijdens drukke momenten is het bestelplatform een extra hulp.

Wat kost het?

Om de heropening van de horeca te ondersteunen is het bestelplatform tijdens de maand juni volledig gratis en vrijblijvend te gebruiken. ‘Wat Drink Je?’ gebruik je zonder abonnements- of instapkosten en is direct opzegbaar. Na de actieperiode geldt 1 credit = 1 consumptie. Credits worden aangeboden in pakketten (vanaf €0.0175/credit). De functionaliteit om mobiel af te rekenen is zonder extra kosten*. Je krijgt bovendien gratis promomateriaal en QR codes ter beschikking.

Vijf redenen om ‘Wat Drink Je?’ te gebruiken:

  1. Zonder abonnement en goedkoop.
  2. Snelle opstart en ondersteuning.
  3. Werkt zonder app en op elke smartphone.
  4. Contactloos bestellen en betalen.
  5. Hulp op drukke momenten.

*exclusief transactiekosten elektronisch betalingssysteem

Deel dit bericht via je favoriete socials

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op LinkedIn
Share on email
Deel via e-mail

Deze website maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.