fbpx

Lucky 21

Bezoekers

160 per avond

Bedieningspunten

1

Online betalingen

Servicepakketten

  • DIY

Bij Lucky 21 bestel en feest je veilig vanuit een serre!

Bij gebrek aan een festivalzomer werden er in de grote repetitiestudio van Lucky 13  in Aalst eenentwintig serres gebouwd. Het loepzuivere geluid en de indrukwekkende lichtshow van de studio zorgen voor een unieke ervaring van het nieuwe corona-proof eventconcept ‘Lucky 21’.

Met je eigen bubbel in een glazen bubbel: een unieke ervaring met muziek, drankjes en een feërieke inkleding. Het Wat Drink Je?-bestelplatform zorgt voor een vlotte en veilige bediening. 

Voor wie zich nog afvroeg wat we precies doen en hoe het allemaal werkt en eruit ziet, hebben we een filmpje gemaakt!line-up & tickets voor komende events: www.lucky-21.benext weekend: Goe vur in de serre by Goe vur in den otto metal partyDr. LektroluvSlaveToTheRythmIsADancer with Discobar Galaxie (sold out!)Sharen is leuk!#Lucky21

Geplaatst door Lucky 21 op Maandag 13 juli 2020

Dr. Lektroluv, Discobar Galaxie, Hakimm, Goe Vur In Den Otto, etc. is maar een greep uit de crème van de Belgische dj-scene die de revue passeert. Het volledige programma kan je op de website van Lucky 21 bekijken. Wees er snel bij, want plaatsen zijn beperkt.

Deze website maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.