Basic functionaliteiten

Online bestellen via digitale menukaart

Een digitale menukaart in je eigen huisstijl, vanaf waar onmiddellijk online bestellingen geplaatst kunnen worden.

Bediening

Terwijl jij de bestelling bereidt, kan de klant de status volgen op zijn smartphone. Tot jij alles aan tafel bezorgt.

Pickup

Van zodra de bestelling klaar, krijgt de bezoeker een afhaalbevestiging waarmee hij zijn bestelling kan ophalen. Geen wachtrijen en onmiddellijk genieten!

Online betalingen accepteren

Meteen mobiel afrekenen is mogelijk, en dit tegen voordelige tarieven en zonder abonnementskosten.

Voucher als betaalmiddel

Genereer vouchers met een gewenste waarde en geldigheidsdatum. Deze vouchers kunnen gebruikt worden om (een deel van) de bestelling te betalen.

Koppeling met bonnenprinter

Optimaliseer het verwerken van bestellingen door een afdruk te maken met onze bonnenprinter (optioneel). Huur of koop er eentje in onze webshop.

Tot 2 bedieningspunten

Gebruik deze functionaliteit wanneer je bijvoorbeeld drank bereid aan de bar en eten in de keuken. Met de Basic formule kan je maximaal 2 bedieningspunten aanmaken.

Ober functionaliteit

Als ober kan je bestellingen opnemen en deze meteen manueel afrekenen. Een ideale oplossing om klanten te bedienen die nog niet vertrouwd zijn met online bestellen.

Beperkte statistieken raadplegen

Raadpleeg de statistieken van verkochte items. Wil je liever uitgebreide statistieken kunnen downloaden? Bekijk de Pro functionaliteiten.

Beschikbaar in verschillende talen

Zowel de bestelpagina als het beheersysteem zijn beschikbaar in verschillende talen (op aanvraag).

Binnen 5 minuten zelfstandig opgestart

De gebruiksvriendelijke wizard loodst je door het registratieproces. Binnen de 5 minuten ben je operationeel.

Pro functionaliteiten

Alles van Basic

Bij de Pro formule krijg je alle Basic functionaliteiten en meer...

Tot 10 bedieningspunten

Met de Pro formule bedien je klanten moeiteloos van uit maximaal 10 bedieningspunten.

Bestellingen opnemen in maximaal 4 zones

Beperkt loopafstanden en optimaliseer de logistieke flow door bestellingen op te nemen in zones. Met de Pro formule kan je maximaal 4 zones aanmaken.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek analyseren onze specialisten je specifieke noden en wensen. Vervolgens wordt het bestelplatform volledig op maat ingesteld.

Bestelmodus

NIEUW! In de bestelmodus kan je in een bestelpunt manueel bestellingen ingeven en direct een bestelbewijs voor de klant uitprinten. De klant kan via de QR-code op het bonnetje de status van de bestelling volgen.

Vouchermodus en vouchersjablonen

NIEUW! In de vouchermodus kan je on-the-spot tegoedvouchers genereren bv. bij het inwisselen herbruikbare bekers. Maak op voorhand je vouchersjablonen aan zoals 'Waarborg herbruikbar beker’ of ‘Drankkaart 10 euro’

Uitgebreide statistieken downloaden

Bekijk en exporteer uitgebreide statistieken. Download je btw rapportage in enkele eenvoudige klikken.

Gepersonaliseerde bestellink

In de Pro formule krijg je een gepersonaliseerde link naar je bestelpagina, bijvoorbeeld: bestel.watdrinkje.be/rockwerchter

Huur hardwarepakketten

Koop een bonnenprinter of huur hardwarepakketten via onze webshop. Optioneel is installatie, opleiding en opstart on site mogelijk.

Online ondersteuning inbegrepen

Bij de Pro formule kan je genieten van online ondersteuning en support door een persoonlijk contactpersoon.

Achteraf betalen op factuur

Een extra voordeel van de Pro formule is dat je prepaid geen credits meer hoeft aan te kopen. Een afrekening van de bestelde consumpties wordt maandelijks gefactureerd.

Full Service functionaliteiten

Alles van Pro

Kies je voor de Full Service formule? Dan kan je genieten van alle Basic en Pro functionaliteiten en meer...

Onbeperkt aantal bedieningspunten

Met de Pro formule bedien je klanten moeiteloos van uit een onbeperkt aantal bedieningspunten. Onze specialisten zorgen voor de configuratie en alle nodige hardware.

Onbeperkt aantal zones

Beperkt loopafstanden en optimaliseer de logistieke flow door bestellingen op te nemen in zones. Met de Full Service formule kan de locatie opgedeeld worden in een onbeperkt aantal zones.

Fastlane voor staand publiek

Houd deze functionaliteit zeker in de gaten! Binnenkort volgt er meer informatie.

Realtime & post-event data inzichten en rapportage

De realtime data inzichten geven je de juiste input om on the fly onderbouwde beslissingen te nemen en stock en staffing bij te sturen waar nodig. Maak achteraf een diepgaande analyse met behulp van persoonlijke rapporten.

Projectanalyse op maat

Je kan zorgeloos focussen op de organisatie van het evenement. Onze specialisten maken samen met de verantwoordelijken binnen jouw organisatie een projectanalyse, specifiek afgestemd op de toepassing.

Hardwarevoorzieningen on site

Alle noodzakelijke hardware wordt geïnstalleerd en geconfigureerd on site. Dankzij onze begeleiding bij opstart en een korte opleiding, ben je onmiddellijk operationeel.

Hotline voor service & support

Full Service is écht Full Service. Een persoonlijk contactpersoon is telefonisch bereikbaar voor service & support. Ook support & stand-by on site behoren tot de mogelijkheden.

Persoonlijke projectmanager

Een persoonlijke projectmanager volgt jouw project van A tot Z op. Hij of zij beantwoordt met veel plezier alle vragen en verzoeken, en is steeds slechts een telefoontje van jou verwijderd.

Bedieningspunten & Zones
Bedieningspunten

Met een bedieningspunt wordt een plaats of locatie bedoeld waar een item wordt bereid. Heb je een toog en een cocktailbar voor het bereiden van drankjes? Dan zijn dat 2 bedieningspunten.

Zones

Je terrein of ruimte opdelen in verschillende zones zorgt voor een beperking in loopafstanden van obers én voor optimalisatie van de logistieke flow. Onderstaand voorbeeld toont hoe zone A & zone B bediend worden vanuit toog 1 en zone C & zone D vanuit toog 2.

Combinatie

Combineer naar harte lust bedieningspunten en zones. Toog 1 bedient bijvoorbeeld zone A en zone B en toog 2 bedient zone C en zone D. De keuken bedient alle zones en bestellen bij de cocktailbar kan enkel vanuit zone C.